Polèmica dels ajuts per la tempesta Glòria

Aquesta setmana ha estat notícia, els ajuts que donarà el Govern Central a Balears, per les destrosses que va provocar la tempesta Glòria el Passat més de Gener. A Cala Millor Glòria va deixar la platja sense arena, ni possibilitat de regenerar-la amb urgència. Per tractar la problemàtica i possibles solucions, el Passat dimarts, es va traslladar fins a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor, la Delegada del Govern, Aina Calvo, amb un equip de tècnics. A la reunió hi assistiren representants de tots els municipis afectats de Mallorca. Una reunió que no va contentar a cap dels representants municipals, que veuen, en desesperació, les cancel·lacions de turistes, a causa del mal estat de les platges. Així s’expressaven a l’acabar la reunió.

Per altre lloc, el dimecres matí, el President del Partit Popular, Biel Company, es va traslladar fins a Cala Millor, per veure la destrossa del temporal que havia fet Glòria, allà va fer aquestes declaracions.

Al mateix Dimecres començava una jornada d’acondicionament de la platja, es retiraven les pedres i es repartia la poca arena que queda. Per aquest diumenge està prevista una jornada de neteja de la platja, convocada a instàncies dels hotelers i que està previst que tengui el suport veïnal.