Pedro J. es queda sense piscina a la Costa dels pins

Pedro J. Ramírez, es quedarà sense la piscina de la Costa dels Pins, després que la secció primera de la sala del contenciós administratiu, de l’Audiència Nacional, estimes la demanda interposada per Jaume Sastre, que recorria la concessió administrativa atorgada en 2001, a Pedro J. Ramírez, per fer un embarcador, terrassa i piscina a la zona de domini públic, marítim terrestre.
La sala considera que per donar aquesta concessió de domini públic, s’ha de justificar que les instal·lacions no podem ubicar-se a un altre indret.
La Sala estima que hi ha «raons d’interès públic, en canvi, per a denegar la pròrroga de la concessió atorgada per l’Administració i acordar el desmantellament de les obres, única forma en la qual queda garantit el gaudi del domini públic marítim terrestre per a la seva lliure utilització per totes les persones i per a tots els usos comuns i concordes amb la naturalesa de tal domini envaït, com ara passejar, estar, banyar-se, navegar, embarcar i desembarcar, encallar, pescar».

La Batlessa que es va enterar despres del ple, per Televisió Serverina, ens feia aquestes declaracions.