Brutal agressió

Foto publicada per Diario de Mallorca

Segons informa avui, Diario de Mallorca, una discussió de trànsit als carrers de Son Servera va derivar en una violenta agressió d’un jove en un patinet elèctric a un motorista. El subjecte del patinet va derrocar a l’home amb moto, li va trencar una costella a coses i li va colpejar amb el seu propi casc després de llevar-hi. Agents de la Policia Local de la localitat van detenir a l’individu per un presumpte delicte de lesions.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 10:30 h del passat dijous 8 d’octubre a Son Servera. Un motorista va recriminar llavors a un jove en patinet elèctric la seva conducció temerària.

El jove del patinet es va molestar en ser interpel·lat pel motorista i va iniciar una persecució després d’ell fins a aconseguir donar-li abast. En abordar-li de manera sorprenent, l’agressor va aconseguir fer caure a l’home de la moto i, una vegada que aquest es trobava en el sòl, li va començar a colpejar amb gran violència. 

La víctima no va tenir oportunitat de defensar-se a causa de la pluja de cops que li va caure damunt de forma completament inesperada. Fins al punt que l’home va quedar en el sòl malferit.

Només la presència de veïns i testimonis de la brutal agressió, en acostar-se al lloc per a atendre el ferit, li van fer desistir al jove del patinet elèctric i va emprendre la fugida després del violent atac.

Els nombrosos testimonis presencials de l’agressió del jove del patinet van avisar a les assistències sanitàries. Els facultatius van atendre la víctima i li van apreciar la fractura d’una costella així com una sèrie de contusions de caràcter més lleu repartides per tot el cos.

Després de l’avís donat pels veïns, agents de la Policia Local es van personar en el lloc on havia tingut l’agressió. Els policies van recaptar testimoniatges i es van entrevistar amb el ferit. 
Els transeünts van sortir en defensa del motorista i això va fer desistir al subjecte de prosseguir amb el seu atac. Alguns dels testimonis van treure el seu telèfon mòbil i van fotografiar a l’agressor. Quan els agents de la Policia Local de Son Servera es van personar en el lloc, els transeünts els van proporcionar les imatges de l’atacant.

Després de donar una batuda pels voltants del punt on va ocórrer l’agressió, els agents, gràcies a les indicacions dels vianants, li van interceptar i li van detenir per un presumpte delicte de lesions.