Agenda Sant Jordi

Fironet del llibre de Sant Jordi. A la plaça de Sant Joan, de 10.00 h a 13.00 h.

Contacontes ‘La lleSant Jordigenda de Sant Jordi’. Matinal d’escoletes de 0 a 3 anys. A les 10.30 h a la Biblioteca de Cala Millor

Lliurament del premi de l’XI Concurs de Punts de Llibre. A la Biblioteca Municipal de Son Servera a les 18.30 h.

Taller d’elaboració de xapes i punts de llibre. A la Biblioteca de Cala Millor  a les 16.30 h.

Presentació de l’edició de les Jornades d’Estudis Locales de Son Servera. Sota el títol d’Origen i tradició aquesta edició aplega les comunicacions i els estudis relacionats amb la cultura, la historia, l’antropologia i el patrimoni locals exposats per autors i investigadors serverins en ponències presentades l’abril de 2017 a les Escoles Velles. Lliurament d’un exemplar de l’edició a cada persona assistent. A la Biblioteca Municipal de Son Servera a les 19.00 h.

  • Dimarts, 24 d’abril

Teatre infantil: Les juguetes de na Martina. Matinal escolar. Al Teatre La Unió a les 12.00 h.

Taller a càrrec d’Arquitectives: Habilitar Brossa. Taller per a joves (a partir de 8 anys) i adults. Partint del concepte de poesía visual, el projecte pretén fer un recorregut per l’obra de Joan Brossa, posant accent en com les imatges poden convertir-se en poemes, i en com els poemes (les lletres) poden generar imatges artístiques. La proposta pretén exercitar a fusió de gèneres, cosa que fomenta la creativitat dels participants alhora que s’amplia el seu imaginari literari i artístic: lectura de poemes i visualització d’imatges i disseny i elaboració d’un poema habitable (visual). A la Biblioteca de Son Servera a les 18.00 h.

  • Dimecres, 25 d’abril

Contacontes ‘La llegenda de Sant Jordi’. Matinal d’escoletes de 0 a 3 anys. A la Biblioteca de Son Servera a les 10.30 h.

Taller d’elaboració de xapes i punts de llibre. A la Biblioteca de Son Servera a les 16.30 h.

Presentació del llibre Llocs amb memoria. Indrets singulars recollits per la revista Ala Est, de Marga Serrano Servera i Joan J.Serra i Simó. Purpurina Edicions. A la Biblioteca Municipal de Son Servera a les 20.00 h.

  • Dijous, 26 d’abril

Teatre infantil: Aqu
ell infant i aquell padrí. Matinal escolar. Al Teatre La Unió a les 09.30 h.

Teatre infantil: La rateta presumida. Matinal escolar. Al Teatre La Unió a les 10.30 h.

Contes musicals: Un món de sons!. En aquest espectacle viatjarem per tot el món per cercar la cançó que cura els mals d’amor. Coneixerem personatges que ens contaran històries fantàstiques i sentirem cançons amb instruments tradicionals de les diferents parts del món: sons de l’Àfrica, d’Oceania, de l’Àsia, d’Amèrica i d’Europa, tot per mitjà de cinc contes de cinc continents i de les seves respectives músiques en directe. A l’Escola de Música i Dansa de Son Servera a les 18.00 h.

  • Divendres, 27 d’abril

Contacontes Tirant lo Blanc i Joanot Martorell: dos cavallers de rondalla. A càrrec de Caterina Valriu (a partir de 5 anys Veniu a escoltar històries de cavallers, historias d’herois, descobrireu que vosaltres també podeu ser grans herois.A la Biblioteca de Cala Millor a les 17.00 h.

Presentació de la tesis doctoral de Mn Jaume Mercant ‘La metafísica del conocimiento de Karl Rahner: análisis del Espíritu en el mundo’. Mn Jaume Mercant ha estat recentment nomenat doctor cum laude per la Universitat Abad Oliba CEU de Barcelona gràcies a la seva tesi doctoral sobre els estudis tomístics. En aquesta presentación ens parlarà de la seva tesi i ens aprofundirà en el coneixement espiritual d’aquests estudis. A la capilla fonda de la Església Nova a les 19.00 h.

  • Diumenge, 29 d’abril

La Bibliomòbil del Circ Bover. Arriba a la plaça la Bibliomòbil, un carro ple de llibres conduït per dos extravagants personatges que ens explicaran comptes fantàstics i com els llibres ens poden fer somiar i viatjar arreu del món. Un espectacle súper divertit per incultar el gust per la lectura. També es faran l’entrega dels premis dels concursos. A la plaça de Sant Joan a les 12.00 h.

Durada:  del 23 al 29 d’abril de 2018