Xerrades de prevenció projecte jove a l’Institut

Des del passat mes de gener de l’any 2015, l’Ajuntament de Son Servera, posaren en marxa els tallers de prevenció jove a l’institut Puig de Sa Font.
La demanda la va fer l’institut a la comissió de salut, on hi participa l’IEs, Amipa, policies tutors, serveis socials i infermeria de Sant Llorenç i Son Servera.
Els taller s’han impartit fins el dia d’avui a tots els cursos, concretament 33. Depenent del curs, els tècnics de Projecte Jove han parlat de les diferents substàncies. Per exemple a les classes de 1er d’Eso parlaren de la prevenció del tabac, a segon i tercer de la prevenció de tabac i alcohol i a les classes de quart, FPB i batxiller afegiren la prevenció del cànnabis.
A cada xerrada els tècnics parteixen de la informació que tenen els joves de cada aula, ja que és contra preventiu donar més informació de la que ells no tenen.
Als tallers a part de parlar de les diferents substàncies, es fa referència a conceptes d’autoestima i habilitats socials ja que són factors de protecció importants pel no inici de consum.