Visita de la Presidenta del Consell

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera es va desplaçar ahir a Son Servera, a on ha mantingut una reunió de feina amb la batlessa i altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal. A la trobada, la batlessa ha traslladat a la Presidenta els projectes prioritaris per al municipi, com són la gestió de residus, medi ambient i infraesctructures viàries.

La preocupació per les conseqüències de la fallida del touroperador Thomas Cook al municipi i com ja està afectant això els empresaris turístics de la zona ha motivat una trobada a Cala Millor entre la presidenta Cladera i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, amb membres del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, un ens integrat pels ajuntaments i empresaris turístics dels dos municipis, entre ells, la batlessa de Son Servera i el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs.

A la reunió hi ha assistit una vintenta d’empresaris d’hoteleria i restauració, entre ells, representants d’Hipotels, una de les empreses hoteleres més afectades per la fallida. Cladera els ha avançat la posada en marxa un pla de xoc de promoció turística, liderat pel Consell de Mallorca, institució competent en promoció turística que es presentarà avui horabaixa al Consell Assessor de la Fundació Mallorca Turisme.