Torneig multiesports per joves

El Departament de Benestar Social organitza, juntament amb el Departament d’Esports, un torneig de multiesports destinat als joves del municipi amb edats compreses entre els 12 i els 18 anys.

El torneig es celebrarà dia 18 de juny de 2013 al Poliesportiu de Son Servera i tindrà una durada aproximada de 4 hores, començant a les 16:30 h i acabant devers les 20:30 h.

Els esports a qui jugaran tots els equips de forma rotativa seran: futbet, voleibol, hockey i bàsquet.

Els equips es dividiran en dues categories:
– Primera categoria: joves amb edats compreses entre els 12 i els 14 anys.
– Segona categoria: joves amb edats compreses entre els 15 i els 18 anys.

Ambdues categories jugaran de forma simultània al camp de gespa i a les diferents pistes del pavelló del Poliesportiu. Hi haurà premi per als 2 primers equips classificats de cada categoria.

Des del Departament de Benestar Social, volem donar les gràcies a totes les empreses del municipi que col·laboren amb nosaltres per a poder oferir un premi als dos primers classificats d’ambdues categories. El llistat d’empreses col·laboradores és el següent:
–  Bar Nàutic, de Cala Bona. Sopar per a 6 persones.
– Restaurant Sa Granja, de Son Servera. Sopar per a 6 persones.

Per altra banda, l’Ajuntament compta amb el suport tècnic i material del Departament d’Esports del Consell de Mallorca, que col·labora posant a la nostra disposició els recursos humans (4 monitors que arbitraran els partits) i materials (aigua i berenar per als participants, material esportiu) que fan possible que es pugui dur a terme aquest torneig.