Torna el policia en bicicleta

L’Ajuntament de Son Servera, a iniciativa de les regidories de Policia i de Turisme, han recuperat enguany el servei de policia turístic amb bicicleta.

Es tracta d’una patrulla de policia que diàriament, des de les 9 fins a les 17 h, i fins al 15 de setembre, es desplaça per la zona de vianants, comercial i de platges amb bicicleta. Segons Jaume Servera, regidor de policia, aquest mitjà de transport, a més de ser sostenible, permet una major proximitat a aquestes zones i major sensació de seguretat entre turistes i residents. De fet, ja s’han duit a terme diverses accions sobre la venda ambulant i sobre activitats al carrer que no disposaven de la preceptiva regulació.

Cal indicar també que l’Ajuntament de Sant Llorenç té previst posar en marxa aquest mateix servei aviat, de manera que es donarà cobertura a la totalitat de la badia de Cala Millor.

Pel que fa a Son Servera, també s’ha afegit un nou dispositiu de policia des de les 19 fins a les 2 h de la matinada, també amb l’objectiu de reforçar la seguretat a les mateixes zones de vianants, comercial i de platges del municipi.