Tensa visita d’obres.

La visita d’obres feta aquest matí pel conseller de Transport, Gabriel Company, a les obres de la carretera de Cala Millor que unirà la sortida del poble amb els accessos a l’Institut, ha resultat tensa.

El batle, Pep Barrientos, ha recriminat al conseller que la carretera pareixi un scalextric. A partir d’aquí, ha començat un tens intercanvi de paraules. El conseller ha dit que el batle es queixa de tot i “que una altra vegada vendria i no li diria res” o que “no me venguis amb collonades, perquè jo aviat he acabat les bromes”. El batle li ha contestat que “a la Conselleria un director general una vegada el va fer callar, però que ara al seu poble podria opinar”. Al final de la visita, i després de fer un recorregut pel tram afectat, tots (equip de Govern i membres de la Conselleria) tornaven als cotxes, però aquesta vegada per separat.

Amb aquesta reforma, els accessos a Cala Bona per la carretera del Comellà Fondo partint de Son Servera, romandran tancats. Els accessos a l’I.E.S. Puig de Sa Font s’hauran de fer per la carretera del polígon.

A continuació, podeu veure les valoracions de la visita, tant del conseller Gabriel Company, com del batle Pep Barrientos i el portaveu del PP a Son Servera, Jaume Servera.