Tallers de reciclatge

Avui matí, l’Ajuntament de Son Servera, mitjançant la Regidoria de Medi Ambient, ha duit a terme una jornada d’activitats mediambientals en què han participat els alumnes de 5è i 6è d’educació primària del col·legi Jaume Fornaris i Taltavull de Son Servera, amb la finalitat de fomentar el reciclatge i la correcta gestió dels residus.

La jornada d’avui inicia una campanya per incentivar la recollida selectiva porta a porta domiciliària al nucli urbà de Son Servera, una pràctica que ja es desenvolupa des de fa gairebé un any “amb un resultat molt positiu”.
“Aviat farà un any que es retiraren els contenidors de vorera dels carrers del nucli urbà de Son Servera i l’Ajuntament vol fer un recordatori dels horaris i de les freqüències de recollida selectiva, i alhora agrair a la població la seva implicació en la recollida selectiva”, ha expressat el regidor.
La primera setmana de novembre es començaran a realitzar visites als domicilis del nucli urbà de Son Servera i es repartiran els poalets dissenyats especialment per facilitar la correcta separació i posterior lliurament dels envasos i les botelles de vidre que es generen als domicilis particulars.