Suport de l’equip de govern als docents

Amb el següent manifest, presentat al plenari del 19 de setembre de 2013,  i aprovat amb els vots dels Independents, PSOE, Convergència i PSM, l’equip de govern va donar suport a les reivindicacions del sector de la docència.

“Avui dia 19 de setembre de 2013, l’equip de govern de l’Ajuntament de Son Servera ens manifestem a favor de la lluita democràtica dels docents i en contra de les mesures impositives del Govern Bauzá que no compta amb els agents socials a l’hora de decidir les polítiques educatives. Ha deixat d’escoltar a tota la comunitat educativa que aquests dies surt al carrer a demanar ‘seny als governants’ per arribar a un consens. El que està fent, actualment, aquest Govern Balear i aquesta intromissió en la feina dels docents és inadmissible.

Per aquests motius, demanem a través d’aquest ple, celebrat avui i en representació dels nostres ciutadans que formen les comunitats educatives i les nostres escoles i institut, que ja basta d’imposar Tractaments Integrals de Llengües amb un decret-llei; que respecteu la nostra llengua i la nostra cultura (respectada i consensuada per tots les partits que han tingut representació en el nostre territori, independentment del color polític).

No estem d’acord amb les retallades salvatges en educació: on són les autopistes de l’educació que ens va prometre el senyor Bauzá?

Per una educació pública de qualitat per als nostres fills/es, tot el suport als docents i a tots els pares i ciutadans que avui es manifesten i tenyeixen de verd els carrers. Amb aquest manifest, i assabentats de la vostra lluita per aconseguir un ensenyament públic de qualitat, per la consecució d’una vertadera igualtat de la llengua catalana i en contra de les formes totalitàries utilitzades pels governants del Partit Popular, que passen per damunt del respecte als professionals de l’educació, us volem transmetre el nostre suport i encoratjar-vos a continuar fins aconseguir el consens que demaneu, sempre amb la dignitat i la professionalitat que us caracteritza.”