Son Servera ja suma 26 establiments SICTED

El passat dimarts, 24 de març, va tenir lloc a l’Auditori de Sa Màniga el lliurament de plaques i diplomes a aquells establiments que enguany han obtengut la distinció SICTED o bé l’han renovada.

Els nous establiments amb la distinció d’enguany a Son Servera són: Club Simó, Sentido Pula Suites Hotel Golf&SPA, Hotel Talayot i el Bar Restaurante La Sangría Tapas y Carnes.  A més, tres establiments més l’han renovada: Policia Local de Son Servera, Restaurante La Sangría i Creuers Illa Balear, SL.

En total, són ja 26 els establiments a Son Servera que gaudeixen de la distinció SICTED, que, recordem, és una de les distincions de qualitat homologades d’acord amb la Llei de turisme balear.

A l’acte, que com és habitual es va dur a terme conjuntament amb Sant Llorenç des Cardassar, hi van assistir el batle de Son Servera, Antoni Servera; la regidora de Turisme de Son Servera, Marga Vives; el regidor de Turisme de Sant Llorenç, Calau Bordal i Xisco Bauzà, com a representant de l’Agència de Turisme Balear ATB, a més de diversos representants de l’Associació Hotelera dela Badiade Cala Millor.

D’altra banda, a l’acte també es va recordar que la particularitat del programa SICTED és la coordinació i sinergia entre l’Administració pública i els establiments turístics. També es va indicar que en breu el Reglament que regulala Lleide turisme balear 08/2012, de 19 de juliol, entrarà en vigor. En aquest reglament s’inclou, entre d’altres aspectes, l’obligatorietat que tot establiment turístic haurà de disposar d’un pla de qualitat homologat implementat.

A partir d’ara s’ha obert el període d’adhesió per a nous establiments que vulguin adherir-se. Per això només cal adreçar-se a la pàgina web www.calidadendestino.es, o bé posar-se en contacte amb l’Ajuntament.