Simulacre a la platja de Cala Bona

Segons ha informat l’Ajuntament, ahir a la platja de Cala Bona, es va realitzar un simulacre davant una possible invasió de caravel·les portugueses i una situació de parada cardiorespiratòria.

Foto Ajuntament de Son Servera

Agents de la Policia Local i socorristes visualitzaven a un usuari que s’esvaïa a la vorera de la platja. Una situació que ha provocat la immediata reacció dels professionals que l’han valorat i realitzat les maniobres de reanimació mentre, una vegada avisats, esperaven els serveis d’emergència.

Aquests simulacres, que es fan cada any a la platja, formen part de la política de bones pràctiques de les platges de Son Servera i serveix per a preparar-se davant una situació d’emergència i posar en pràctica el pla establert per a les diverses situacions crítiques que es poden donar durant la temporada.

Des de la regidoria de Turisme i des de la Policia coincideixen en qualificar aquestes pràctiques de «necessàries» ja que suposen aportar una seguretat extra als professionals en una situació de risc alhora que afavoreix el treball en equip de tots els que protegeixen d’una manera o una altra la nostra seguretat a les platges.