Servei de vigilància a totes les platges

El terme municipal de Son Servera posa en marxa un servei de vigilància a totes les platges del municipi

Des de les regidories de Turisme i Policia de Son Servera, amb la col·laboració del servei de socorrisme de les platges del terme municipal de Son Servera, s’ha posat en marxa un servei de vigilància amb l’objectiu d’incrementar la seguretat dels banyistes i usuaris de les platges de Cala Millor, Cala Bona i Costa des Pins.

Aquest servei consisteix en la vigilància des de la mar, cada tres dies, i durant els mesos de juliol i agost. El servei s’inicia a les 11 del matí fins a les 16.00 hores, amb l’ajuda d’una barca de salvament. Aquesta barca ja va ser cedida a l’Ajuntament per part de la Direcció d’Emergències de les Illes Balears.

L’embarcació cedida és semirígida i completament equipada amb tots aquells elements necessaris per tal de poder dur a terme les tasques de vigilància, prevenció, auxili i salvament marítim.

La vigilància la duran a terme membres de la Policia Local, que disposen de la titulació adequada per prestar aquest tipus de servei, juntament amb els socorristes de les platges. D’aquesta manera, es garantitza una resposta més efectiva davant d’emergències, així com la detecció i ràpida actuació davant d’irregularitats a les platges, tals com la venda ambulant il·legal, comportaments inadequats a l’aigua o possibles actes de vandalisme.