Sant Antoni, el més vist del 2016

logo tv serverinaEl Libdup de Son Servera, enregistrat l’estiu del 2011, que durant 5 anys ha estat el més vist de TV Serverina digital, deixa pas a la capta pels carrers de Sant Antoni, com a vídeo més vist durant 2016.
L’estadística del 2016 en deixa dades curioses com aquestes:
Els més vists, les Festes de Sant Antoni, el lipdub del 2011 i ses ruetes de carnaval.
L’estadística canvia una mica si mirem el més compartits: El primer seria el Libdub, seguit de la III edició del Trail Serverí i en tercer lloc, el canvi de Murta de Can Joan Siulo. A l’apartat de publicitat, la mes vista ha estat el manequi challenge de s’Estanyol.
Quant a dispositius emprats per seguir TV Serverina digital, hi ha un canvi molt notable en comparació el 2015, el dispositiu menys emprat l’any passat passa a ser el més utilitzat, és el smartTV, la televisió connectada a Internet (55%), en segon lloc estan les videoconsoles (33%) i en tercer lloc, els mòbils i tauletes (32% respectivament). En total, s’han rebudes 121.020 visites de 115 països diferents del tot el món, on un 30% han estat dones i un 70% homes. Els països que més ens segueixen han estat, en primer lloc Espanya, en segon, Alemanya, en tercer, Anglaterra, seguits dels Estats Units i Itàlia.
Aquesta estadística fa, únicament referencia a les visites rebudes al portal de YouTube i tvserverina.com, queden excloses les xarxes socials. Cal recordar que a partir del mes de Juliol, TV Serverina va començar a emetre al gros de la programació a la xarxa de la fibra òptica de FIBWI, que actualment està operativa a Son Servera, Cala Millor i Cala Bona, resultats que de moment no reflecteix aquesta estadística.