Reunió municipal amb els comerciants

La batlessa, Natalia Troya, i el regidor de Comerç, Francesc Riera, per tal de trobar noves maneres de col·laborar i incentivar el teixit empresarial del municipi amb l’objectiu d’atraure nous clients, es varen reunir, la setmana passada amb uns 15 comerciants del poble. Trobada que segons ha informat l’ajuntament es repetirà amb els comerciants de Cala Millor i Cala Bona.

Les pretensions són implicar tot el teixit empresarial en la promoció i la millora dels atractius comercials i gastronòmics que ofereix el municipi de Son Servera.

Els comerciants, que acudiren a la reunió destacaren la necessitat d’intentar noves maneres de promoció. Des de l’Ajuntament es mostraren disposats a posar en marxa una campanya comercial durant aquest mateix Nadal. Una idea que va agradar els assistents i que es concretarà durant les setmanes vinents.

Des de la Regidoria de Comerç i Festes també apuntaren la possibilitat de crear nous esdeveniments amb la implicació dels comerciants i restauradors. “Un cicle de música, un cap de setmana floral a la primavera on els aparadors i els carrers s’engalanin amb flors, o jornades de descomptes entre els clients que comprin en més d’un establiment durant un dia…”, explicà el regidor Francesc Riera, que deixà clar que la posada en marxa d’aquestes mesures dependrà sempre de la voluntat dels empresaris serverins.