Quioscos virtuals pels turistes.

Les oficines d’informació turística de Son Servera disposaran enguany de quioscos virtuals

L’Ajuntament de Son Servera oferirà aquesta temporada un servei d’informació turística i comercial mitjançant unitats interactives, denominades quioscos virtuals.

Segons informa Marga Vives, regidora de Turisme, aquest servei serà possible gràcies a l’acord de col·laboració amb l’empresa Punt-i-Mallorca, SL, que proporcionarà una unitat interactiva a cadascuna de les oficines d’informació turística del municipi, Cala Millor, Cala Bona i Son Servera. L’objectiu és el d’oferir servei d’informació turística i comercial en tot tipus de format, com ara texts, fotografies, vídeos, mapes o tríptics, i tot això en quatre idiomes: català, castellà, alemany i anglès.

Aquest sistema, en la línia d’innovació i d’implementació de noves tecnologies en la que l’ajuntament està apostant en tots els àmbits, possibilitarà a més a més que els turistes puguin descarregar-se aquella informació als seus dispositius mòbils, disminuint d’aquesta manera la generació de paper. Aquest fet suposa, a més de l’evident estalvi en impressió de folletons i tríptics,, una contribució a la protecció del medi ambient.

Cal indicar que l’empresa Punt-i-Mallorca, SL és una empresa de recent creació per part de joves emprenedors del municipi, de manera que així l’Ajuntament de Son Servera també dóna el seu suport i confiança a empreses locals.