Presó per al policia local acusat d’intentar matar a la seva parella

Policia local arrestat

Foto: Diario de Mallorca

Segons han informat diferents mitjans, la magistrada de guàrdia de Manacor va ordenar el passat dissabte, l’ingrés a la presó de J. C. V., el policia local de Son Servera de 59 anys detingut dijous passat per intentar matar a la seva parella, de 38 anys, escanyant-la amb un fulard.
La titular del jutjat d’instrucció número 3 de Manacor, en funcions de guàrdia, va decretar la presó provisional comunicada i sense fiança per al sospitós, al que li imputa inicialment un delicte d’homicidi en grau de temptativa.
L’arrestat, que té l’arma reglamentària retirada pels seus antecedents conflictius, va arribar dissabte al voltant de les deu menys vint minuts del matí als jutjats de Manacor en un furgó de la Guàrdia Civil.
Els agents ho van conduir a l’interior de l’edifici per prestar declaració davant la magistrada del jutjat d’instrucció número 3 de Manacor. El detingut, es va mostrar tranquil a tot moment i no es va produir cap incident durant el seu trasllat.
El sospitós ha estat acusat al principi d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, per presumptament intentar matar a la seva parella escanyant-la amb un fulard dijous passat a la tarda, coincidint amb el dia de la dona treballadora.