Presó pel violent atracament a una dona serverina

Foto DM

Foto DM

Segons ha informat Diario de Mallorca, el jutge envia a presó al jove arrestat pel violent atracament en un saló de jocs de Manacor el passat mes de maig en el qual presumptament va deixar ferida molt greu a una empleada, una dona serverina de 55 anys, després de passar aquest migdia a disposició judicial. Els fets van ocórrer el passat 14 de maig de 2018, sobre dos quarts de tres de la matinada, en un saló de jocs situat en la Ronda del Port, al costat dels multicines de Manacor.
Un assaltant va irrompre en el local i es va anar directament cap a una treballadora, que es trobava en la planta inferior. Li va propinar un fort cop de puny, que li va fer sortir comiat i caure al sòl. Després, li va donar una brutal pallissa amb puntades i cops de puny i li va pegar una botellada en el cap. L’atracador va aconseguir un botí de més de 1.000 euros i va fugir del lloc deixant malferida a la dona. La víctima, de 55 anys, va estar quatre dies hospitalitzada a Son Espases. Encara no s’ha recuperat de les greus lesions sofertes. El sospitós li va trencar el nas i la mandíbula per dos llocs.
El sospitós, d’uns 30 anys i d’origen marroquí,ahir, va ser conduït per la Policia Nacional als jutjats de Manacor poc abans de les deu del matí.
Al migdia, el detingut va començar a declarar davant la magistrada de guàrdia de Manacor, que ha decretat el seu ingrés a la presó.
Està acusat d’un delicte de robatori amb violència, lesions i un trencament judicial, ja que presumptament va incomplir una ordre d’allunyament de la seva sogra quan va ser detingut el dimarts al matí al barri d’és Serralt, a Manacor, on també resideix la mare de la seva núvia.
Els agents van registrar un domicili i es van confiscar de roba que va poder utilitzar durant el violent robatori en el saló recreatiu. El sospitós és un assidu a aquest tipus d’establiments, per la qual cosa no es descarta que pugui tenir un problema d’addicció al joc. El mateix dia de l’atracament, hores abans, va estar en l’establiment on va perdre uns mil euros en la ruleta i va discutir amb la treballadora.
L’atracador va ser gravat per les càmeres de video vigilancia del local. Durant l’assalt, portava una gorra, intentava tapar-se el rostre amb un mocador i portava un martell en la butxaca posterior dels pantalons.