Presenten el conte de sa torrentada

La professora serverina, Isabel Rivas, va presentat, al passat dimarts  a l’Espai 36 de Sant llorenç, el conte de sa Granota Carlota. Un llibre que Rivas ha creat per a aportar el seu granet d’arena als damnificats de les inundacions del Llevant.

A través de la història de na Carlota, una granota que viu tranquil·la a la seva bassa d’aigua, l’escriptora vol apropar una realitat desagradable als més petits, perquè puguin conèixer el que ha passat com a forma d’acceptació. Amb un llenguatge senzill i il·lustracions fetes per ella mateixa, Isabel Rivas ha regalat la majoria dels exemplars als més petits dels quatre municipis del Llevant.

Després de fer de forma espontània aquest conte, la mestra va exposar la seva idea a l’Ajuntament de Son Servera, qui després de trobar una impremta, que va el va editar gratuïtament , ha impulsat aquest acte amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

La presentació al públic ha contat també amb la intervenció de Pep Álvarez, músic serverí que ha volgut mostrar el seu suport tan als pobles afectats com a l’escriptora i ha tancat l’acte amb la lectura del conte als assistents.

En total s’han editat 4.000 exemplars dels quals 3.000 seran pels grups de 3 anys fins a quart de primària de les escoles afectades. «La idea va sorgir quant, ajudant a la neteja el poble, vaig observar com als adults els costava expressar o definir el sentiment o l’emoció que tenien. Vaig pensar que  era una bona manera d’ajudar a això, a mostrar les sensacions. »; ha explicat Isabel. 

 Una obra dirigida als infants però apta per tots els públics. I és que pares i padrins també hi trobaran la sensibilitat que mostra la part amable d’una part tràgica de la història del poble.