Presentació East Mallorca Cup – Cala Millor 20

 

Cartel Futbol BaseAvui mati es celebrarà la presentació oficial de la desena edició del torneig de futbol- U12 East Mallorca Cup – Cala Millor 2017. L’acte tendrà lloc a la sala magna de l’Auditòrium Sa Màniga a les 10:30h.

A la presentació hi assistiràn els batles de Son Servera y Sant Llorenç des Cardassar, Antoni Servera i Mateu Puigros, respectivament. Nicolás Bordal, president del Consorci de Turisme de Cala Millor i regidor de turisme de Sant Llorenç des Cardassar; Margalida Vives, regidora de turisme de Son Servera. També participaràn a la presentació el president de l’Associació Hotelera Badia de Cala Millor, Biel Nebot i Javier Herranz, qui és agent FIFA.

El torneig es disputarà els propers dimarts 19, dimecres 20 i dijous 21 de desembre als camps municipals de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar. Entre els equips participants destaquen a nivell internacional la Spanish Soccer Emirates Academy (Director: Michel Salgado), la Selecció d’Abu Dhabi, l’Atlhetic Slatina de Rumanía, i el Shabab Alahli Dubai. A nivell nacional participarà la Real Sociedad S.A.D i a nivell local, el torneigo comptarà amb la participació del RCD Mallorca, C.D Atlético de Baleares, C.D Manacor, C.D Cardassar y C.D Serverense.