Presentació del triatló 2013 de Cala Millor

A l’Hotel Hipocampo Playa de Cala Millor, lloc de concentració de la prova esportiva, s’ha presentat públicament la tercera edició del triatló ‘IRONTRIMALLORCA 103 Olímpic-Doble Olímpic’.

L’acte ha comptat amb la presència de les autoritats representants dels municipis organitzadors: Marga Vives, regidora de Turisme de Son Servera i Colau Bordal, regidor de Turisme de Sant Llorenç des Cardassar;  Toni Sansó, gerent de l’Associació Hotelera de Cala Millor; directius de la cadena hotelera patrocinadora, Hipotels;  representants dels cossos de seguretat, Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil; Antoni Colom i Joan Nadal, dos dels triatletes punters de l’illa, en representació de triatletes participants; i Jaume Riera i Toni Puigròs, representants de l’organització del Club Triatló Manacor.

Durant l’acte de presentació, a més, s’ha fet lliurament d’un donatiu a la Creu Roja per part del club organitzador pels resultats obtinguts en la passada edició.

El triatló, que es disputarà el proper 2 de juny a Cala Millor, presenta dues distàncies: l’Olímpica, sobre una distància d’1,5 km de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu; i la Doble Olímpica, exactament el doble de distància en cadascuna de les modalitats.

D’altra banda, els membres de l’organització varen destacar la tasca dels cossos de seguretat, així com de les entitats col·laboradores, que gràcies al seu esforç fan possible el projecte. A més, com a novetat en aquesta edició, cal destacar que el grup touroperador alemany REWE també ha col·laborat en aquesta prova internacional per tal d’augmentar el nombre d’inscrits de diferents nacionalitats.

Finalment, es varen presentar els circuits definitius de la prova.