Presentació de l’East Mallorca Cup Cala Millor 2017

Avui matí, a l’Auditorium Sa Màniga de Cala Millor, s’ha celebrat la presentació oficial del torneig de futbol East Mallorca Cup – Cala Millor 2017. Els partits es disputaràn els propers 19, 20 i 21 de desembre als camps municipals de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar. Tot l’acte ho podreu veure a les emissions del cable aquest cap de setmana.

El torneig comptarà amb equips internacionals i locals. En l’àmbit internacional, participen en aquesta edició la Spanish Soccer Emirates Academy (Director: Michel Salgado), Al-Nasr Dubai, i el Leeds United y l’Athletic Slatina de Rumanía. en ambit nacional, La Real Sociedad de San Sebastian. La presència dels equips locals també serà notable, participarà el C.D Manacor, C.D Cardassar, C.D Serverense, la Selecció de Mallorca i l’Atlético de Baleares. Després de no poder assistir els inicialment prevists, Selecció de Abu Dhai i Sha-bab Alahi Dubai.

Els promotors d’aquest projecte són el Consorci de Turisme de Cala Millor en col·laboració amb l’empresa Matchday de llicència FIFA. El seu objectiu és promocio- nar el projecte Cala Millor Soccer Destination, que pretén ser una alternativa al tu- risme convencional durant els mesos d’hivern.

Durant la presentació s’ha volgut ressaltar la importància de desestacionalitzar el turisme a la zona de Cala Millor aprofitant l’esdeveniment esportiu que reunirà a ju- gadors i famílies de diferents països d’origen. L’objectiu és combinar esport i turis-

me. És a dir, incloure la passió dels nens, que entenem que és el futbol, dins el destí turístic familiar de Cala Millor. Pel Consorci de Turisme és important donar a conèixer la zona i alhora demostrar que Mallorca és molt més que sol i platja. Al mateix temps es volen posar en valor les inversions públiques i privades fetes a les dependències esportives de la zona.

La Regidora de Turisme de l’Ajuntament de Son Servera, Marga Vives, ha destacat que l’objectiu es que d’aquí a uns anys Cala Millor sigui reconegut com un referent on els equips europeus vengui a entrenar a la temporada d’hivern.
Per altra banda el Regidor de Sant Llorenç ha destacat que la zona Esportiva de Cala Millor que ja té un camp de futbol 7 aviat s’iniciaran les obres pel de futbol 11 i on es podran jugar els futurs partits de l’East Mallorca Cup”.

“Esta copa d’East Mallorca cup, que se celebra en Cala Millor forma parte de un plan del consorcio de turismo para desarrollar la marca Cala Millor Soccer destina- tión para atraer equipos internacionales, basicamente de futbol base y permita te- ner en temporada baja activa, tanto la planta hotelera, como las infaestructuras de- portivas” Hi Ha destacat al gerent del Consorci Turístic de Cala Millor, José Marcial Rodríguez.

A la presentació hi han assistit els batles de Son Servera y Sant Llorenç des Car- dassar, Antoni Servera i Mateu Puigros, respectivament. Nicolás Bordal, president del Consorci de Turisme de Cala Millor, Miquel Bestard, president de la Federació de Futbol de les Illes Balears i el presidente de la Asociación Hotelera Bahía de Cala Millor, Biel Nebot.