Presentació candidata PSOE

Els socialistes de Son Servera varen aprofitar el Dia de la Dona Treballadora per presentar a Natalia Troya com a candidata del PSIB-PSOE a la batlia del municipi. A l’acte, va assistir per donar suport, la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, qui va definir a Troya com “la persona que pot seguir implantant les polítiques que beneficien als ciutadans i ciutadanes de Son Servera de forma magnífica”.

En aquest sentit, Armengol va destacar l’experiència de Troya com a regidora socialista els darrers 8 anys dins l’equip de govern municipal. Un equip que per Armengol “ha fet una dedicació intensa per les polítiques socials i pels drets de la ciutadania, suplint el que no ha fet per Son Servera ni Maria Salom ni José Ramón Bauzá”.

La candidata socialista a la batlia, Natalia Troya, va reivindicar que “en moments de dificultats i retallades ens hem fet forts i hem seguit apostant per una política social important”. Per això, Troya va anunciar que continuarà fent feina en aquest sentit després del desenteniment del Govern cap a Son Servera.

Finalment, Troya va aprofitar el Dia de la Dona per posar en valor que “ja és hora que Son Servera tengui una batlessa socialista”, i va apostar per un turisme en el que participin tres eixos: residents del municipi, capital privat i administracions públiques.