Ports s’oblida del moll de Cala Bona

L’Ajuntament de Son Servera, tal i com ja va fer l’any passat, s’ha vist obligat a assumir la neteja i manteniment del port de Cala Bona, davant la indignació i les crítiques rebudes entre els veïns per la imatge de papereres i contenidors plens, imatge que es repeteix dia rera dia.

Cal recordar que la neteja i manteniment del Port de Cala Bona és competència de la Delegació de Ports de les Illes Balears, però davant la manca d’actuació i resposta per part seva, des del 22 d’agost, la brigada de neteja de l’Ajuntament treballa per tal d’eliminar les escombraries, així com la brutor acumulada al terra, i realitzar les oportunes tasques de manteniment de les zones verdes i jardins del port.

El Batle de Son Servera, Antoni Servera, (independents) ha denunciat la manca de preocupació per part de l’empresa pública Ports de les Illes Balears per solucionar els problemes que sorgeixen a la zona del port de Cala Bona. Servera cita com exemple, la barrera automàtica per on han de passar les embarcacions per accedir al moll, porta més d’un any sense poder-se utilitzar perjudicant pescadors i residents de la zona.