Patrimoni arqueològic a la vista

Ahir unes 30 persones guiades pel grup d’arqueologia que treballa en el municipi des de fa sis anys pujaren a sa Fontenta per a poder visualitzar els puts de paisatge on hi ha restes arqueològiques. 

Aquesta visualització ha estat possible gràcies als senyals de fum de diferents colors que a les 10:00h s’han encès en  8 punts del municipi.

Son Lluc
Corralassos

Distribuïts per aquests punts més importants de Son Servera (talaiots poblats, navetes…), petits grups de voluntaris s’han encarregat d’aquesta encesa que ha permès que els observadors situats «sa Fontenta des Puig de sa Font» hagin pogut tenir una visió més directe de la gran riquesa arqueològica del municipi.

Els diferents colors del fum han representat els diferents tipus de monuments i èpoques dels jaciments serverins. SaTaula des Moro, la Pleta de Son Gener, el Puig de Son Sard, Pula, el Turó de s’Olivar, Son Lluc, sa Naveta de Can Sebastià Cabrer  i Corralassos han estat les zones que s’han pogut veure. Vuit punts que es tenen previst fer créixer l’any que ve. I és que després de la bona acollida es té previst continuar amb aquestes jornades en els pròxims anys.