Nova Junta Local NNGG del PP a Son Servera

Divendres dia 4 les Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears va celebrar la constitució de la seva nova Junta Local a Son Servera. El President Regional del Partit Popular, Miquel Vidal, al costat del President Regional de Noves Generacions, Andrés Ferrer, van estar presents en l’acte en el qual es va nomenar a Salvador Moreno com a nou President de NNGG en aquest municipi mallorquí i a Cristian Servera com a Secretari General.

A l’esdeveniment de constitució de la nova Junta Local de NNGG també van acudir diferents càrrecs de la formació popular com el President d’aquesta organització juvenil de Mallorca, Jaume Llompart; o el President de la Junta Local del PP a Son Servera, Jaume Servera. “Formar part de la família popular és una alegria i una il·lusió que està per sobre dels mals resultats recollits al maig”, va apuntar Llompart.

Per la seva banda, el nou President de Noves Generacions de Son Servera, Salvador Moreno, va expressar que tant ell com els seus companys que conformen la Junta Local treballaran des del primer dia per cercar solucions a les inquietuds dels seus veïns. “L’important és que Son Servera, Mallorca i les Illes Balears guanyin i millorin”, va finalitzar.