Neteja del litoral

Amb l’objectiu d’actuar contra la presència massiva de residus a la platja els representants municipals de Son Servera i els del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar es reuniren amb el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, el Sr. Vicenç Vidal, qui els va exposar els protocols que existeixen en la neteja del litoral. A més, durant la visita la regidora de Turisme, Margalida Vives, i el gerent del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, José Marcial Rodríguez, conegueren de primera mà el funcionament de la Sala de Coordinació de Neteja del Litoral.
Els representants del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar també recordaren a Vicenç Vidal la problemàtica que aquest estiu ha afectat la depuradora i demanaren que es millorin les instal·lacions amb vista a l’any que ve.

Durant la reunió també es tractaren els canvis en la morfologia que s’han registrat a la platja de Cala Millor, un problema que s’haurà d’exposar a la Demarcació de Costes, l’òrgan que té competències sobre les platges.