“Mil Dimonis” a les Escoles Velles

Dimarts, 28 de de març, va tenir lloc a les Escoles Velles la conferència “El dimoni de les rondalles” a càrrec del professor de la UIB Jaume Guiscafrè. Aquesta conferència forma part de les activitats de l’exposició “Mil dimonis” que també s’inaugurà el mateix dia a horabaixa.

Aquesta exposició ha estat organitzada per la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet, del Consell de Mallorca. Es tracta d’un recull de fotografies originals de Juan José Luna “Potti” de tots els dimonis de Mallorca.

A més de la conferència, s’ha organitzat durant dos matins una visita comentada a l’exposició i l’activitat “ludoteca endimoniada” dirigida als alumnes de segon de primària de les escoles del municipi.

Els membres de l’obreria varen ser presents a l’acte, amb Joana Gomila, representant de la Fundació Casa Museu, així com el conferenciant Jaume Guiscafrè amb Joan Llull “Siulo” .

Tots aquests actes s’emmarquen dins el programa d’activitats que els Serveis Educatius Municipals han organitzat per celebrar la cloenda dels cursos i tallers de l’Escola d’Educació de Persones Adultes de l’ajuntament de Son Servera, i el 30è aniversari dels Serveis Educatius Municipals.