MÉS insisteix en la retirada de l’amiant de la plaça del Mercat

Amb aquest comunicat, MÉS per Son Servera vol insistir amb la retirada de l’amiant de la plaça del Mercat:

“La plaça del Mercat reuneix durant tot l’any els mercaders que fan plaça cada divendres, veïns i visitants. Així també aquest espai recull esdeveniments, Festes, concerts, … Activitats diverses que mobilitzen gran quantitat de gent.
La coberta de la plaça conté amiant i l’exposició als efectes negatius d’aquest material és avui real.
En la passada legislatura, la Regidoria de comerç no pressupostà el projecte de la retirada justificant l’elevat cost econòmic, tot i barrejar diferents propostes, segons l’exregidor amb qui ens reunirem.
Ara per ara, hem tornat a sol·licitar la retirada sense resposta. Sembla no haver-hi intencions, esperant un futur projecte de remodelació de la plaça indeterminat.
La proposta de MÉS és la retirada immediata sense haver d’esperar grans projectes, a causa de la perillositat a la qual hi estam exposats.
Insistim en el fet que es faci efectiva la retirada i sigui substituït l’amiant per altres materials nocius i garanteixin la seguretat dels ciutadans, venedors, mercaders, turistes….
El pacte governant té la vista posada en el projecte de remodelació del Mirador de Sa Costa dels Pins, justificant la urgència del canvi de la barana per motius de seguretat. En aquesta mateixa línia, i per motius més que obvis, sol·licitam la retirada urgent de l’amiant a la plaça i a qualsevol dependència municipal.
Veient que les arques municipals es veuran afavorides per la recent publicació d’una sentència favorable a l’Ajuntament, instam a l’estudi urgent per a la inversió en aquesta plaça”.