L’oposició demana un ple extraordinari pel carril bici

Els tres partits de l’oposició, PP, ON Son Servera i Més, han demanat un ple extraordinari, per demanar explicacions, responsabilitats i debatre el tema, sentència del carril bici.
A continuació podeu veure una entrevista realitzada per la Revista Cala Millor 7 i TV Serverina amb els representants dels grups de l’oposició:

Aquest és el comunicat oficial fet públic pels tres partits de l’oposició després de conèixer la sentència condemnatòria del Tribunal Superior de Justícia de Balears:

“Davant les notícies als mitjans de comunicació autonòmics sobre la sentència judicial dictada el 22 de setembre de 2015 que obliga a l’Ajuntament de Son Servera a pagar 348.000 euros per l’obra feta al primer tram del carril bici de Son Servera a Cala Millor a l’empresa Sion Mascaró i a pagar també 303.000 euros d’interessos a la mateixa empresa pels anys que ha durat aquesta acció judicial, en total uns 655.000 EUROS (uns 109 milions de les antigues pts) amb l’obligació de dipositar aquesta quantitat abans de 3 mesos… Els 3 grups de l’oposició de Son Servera PP, ONSS i MÉS demà dissabte entrarem en el registre de l’Ajuntament una petició de convocatòria d’un plenari extraordinari amb un únic punt de l’ordre del dia per demanar explicacions, responsabilitats i poder debatre sobre aquesta sentència i tot el que faci falta en relació a la construcció del primer tram del carril bici (de Son Servera fins a la rotonda de can pistoleta) que es va inaugurar el 26 d’octubre de 2008, que havia partit amb un projecte i pressupost inicial d’uns 800.000 euros de cost (aproximadament) i que al final entre obra feta, modificacions diferents del projecte inicial, contenciosos judicials i interessos haurem pagat en total més de 2.000.000 d’euros (330 milions de les antigues pts), més del doble del que estava previst
Per descomptat que de manera seriosa i contundent demanarem als grups PSOE i INDEP x SS (coalició que ens governen des de l’any 2007) les responsabilitats polítiques corresponents (i econòmiques si fa falta) com a autors d’aquesta incorrecta gestió d’aquesta obra del carril bici. Aquesta obra es va iniciar sent Batle el Sr. José Barrientos (PSOE), i ell va ser el que suposadament i de manera especial va decidir modificar en el dia a dia de manera directa i arbitrària les obres en construcció. No descartem demanar responsabilitats també al Sr Toni Servera (portaveu d’INDEPENDENTS x SS) que formava coalició amb el Sr. Barrientos, ja que el Sr. T. Servera va ser Batle els darrers 2 anys de cada una de les dues legislatures anteriors i actualment és el Regidor d’Urbanisme. I també possibles responsabilitats a la Sra Natalia Troya (PSOE) que com a Regidora d’Urbanisme a la passada legislatura i actualment Batlessa, va donar suposadament el vistiplau per fer el recurs judicial contra una primera sentència que no obligava a l’Ajuntament a pagar interessos i ara en canvi a la segona i definitiva sentència que no es pot recorre, haurem de pagar amb els doblers públics dels impostos dels serverins.”