Lliurament de distincions SICTED a les empreses del municipi

El passat dilluns, 25 de febrer, es va dur a terme a l’Auditori Sa Màniga l’acte de lliurament de distincions a les empreses del municipi, juntament amb les de Sant Llorenç, que enguany han assolit la distinció SICTED, un projecte de millora de qualitat de les destinacions turístiques.

L’acte va comptar amb la presència del Sr. José Marcial Rodríguez, director de l’Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB); dels batles de Son Servera i Sant Llorenç, Pep Barrientos i Mateu Puigròs; i dels regidors de Turisme respectius, Marga Vives i Nicolàs Bordal.

Amb aquestes ja sumen un total de 29 empreses distingides, nombre, d’altra banda, que s’espera incrementar any rere any a fi de garantir un servei de qualitat al client. Aquestes empreses responen a establiments de diferents sectors i oficis, com ara hotels, restaurants, bars, comerços, empreses de transport turístic, serveis públics, etc. En definitiva, engloba tots aquells sectors que poden oferir en un moment donat els seus serveis als turistes que decideixen fer del nostre municipi la seva destinació.

La Regidoria de Turisme va donar l’enhorabona a tots els distingits, així com animar la resta d’empreses a adherir-se a aquest programa de qualitat per a benefici propi i de la nostra destinació.