L’epidemiòleg Fernando Simón passa uns dies a Son Servera

Tal i com avança avui Diario de Mallorca, un dels rostres més populars del moment, l’epidemiòleg Fernando Simón, va sorprendre ahir els veïns de Cala Millor passejant pels seus carrers acompanyat del televisiu aventurer Jesús Calleja. Mentrestant, a Madrid tot el dia d’ahir es va estar buscant al director del Centre de Alertas i Emergències Sanitàries. No va aparèixer en l’habitual roda de premsa per a analitzar l’evolució de la pandèmia de la covid-19 a Espanya.

Simón està a Mallorca gravant un episodi de Planeta Calleja, que s’emet en Cuatro. En concret, se li va poder veure durant el matí d’ahir en la zona turística de Cala Millor, pujant a un globus aerostàtic amb Calleja i recorrent gran part del sud i el llevant mallorquí.

Veïns de Cala Millor van explicar ahir tard que els serveis de seguretat del programa de Calleja impedien prendre imatges i acostar-se a Fernando Simón mentre es gravava el programa, al·legant que era un enregistrament i trigaria bastant temps a emetre’s. Volien mantenir en secret la presència de l’epidemiòleg a Mallorca. Mentre això succeïa a l’illa, a Madrid ningú s’explicava l’absència de l’epidemiòleg i le llovían les crítiques per anar-se de vacances.

Simón va arribar a Palma dissabte passat, en un vol procedent de Madrid.
I segons informació que te TV Serverina, estaria allotjar a un centre hotele rural, es escasos quilometres de mucli de Son Servera