L’ampliació del CP Na Penyal

La Conselleria d’Educació s’ha compromès avui amb l’Ajuntament a preveure l’ampliació del CP Na Penyal dins del capítol d’inversions en aquesta legislatura, fet que permetrà la recuperació de l’escoleta municipal per a nins i nines de 0 a 3 anys.

En una reunió mantenguda ahir entre la batlessa i el conseller d’Educació, Martí March, a la qual també ha assistit la regidora d’Educació, s’han establert les bases perquè el Govern prengui en consideració la reivindicació del consistori respecte de l’ampliació de les infraestructures del centre educatiu.

L’any 1991, l’Ajuntament va cedir de manera puntual a la Conselleria d’Educació un espai que a hores d’ara està ocupat per línies d’educació primària, però que actualment és necessari per poder oferir el servei pel qual es va construir, d’escoleta municipal.

Segons ha explicat la Batlessa “Hem traslladat al conseller la petició urgent d’incloure aquesta ampliació dins les inversions urgents previstes per la Conselleria, ja que es tracta d’una reivindicació històrica que va fer l’Ajuntament durant la passada legislatura sense que finalment es dugués a terme”.

Per la seva banda, el conseller d’Educació, Martí March, ha informat que elevarà al consell de govern extraordinari del pròxim 30 d’abril, convocat per aprovar les línies d’inversions urgents, l’ampliació del col·legi de Na Penyal en tres noves línies per a primària i un menjador escolar.