L’Ajuntament posa en marxa la seva passarel•la de pagaments.

L’Ajuntament de Son Servera ha fet una passa més en el seu procés de modernització administrativa posant en marxa la possibilitat de fer el pagament per via telemàtica d’aquelles autoliquidacions que es generin mitjançant aquest mecanisme.

Així, aquells usuaris que generin alguna de les autoliquidacions disponibles per mitjà del servei d’OAC Virtu@l, dins del context de la seu electrònica, en podran fer efectiu el pagament per Internet en el mateix moment. Per poder fer efectiu aquest pagament, només cal disposar d’una targeta de crèdit o dèbit amb el servei de codi de comerç electrònic segur activat. Aquest servei s’activa amb l’entitat bancària i suposa un sistema de seguretat addicional a les transaccions telemàtiques.

Les autoliquidacions que actualment es poden generar des d’Internet corresponen a les necessàries per iniciar les sol•licituds de certificats urbanístics, certificats tributaris, obtenció de tinença d’animals potencialment perillosos, llicència d’ocupació de via pública per mudances, IVTM en el cas de noves matriculacions i obtenció de llicència de guals. Per poder generar autoliquidacions des d’Internet tan sols es necessita disposar d’usuari – pin del servei d’OAC Virtu@, que es pot obtenir fàcilment posant-se en contacte amb l’Ajuntament de Son Servera.

La regidora de Modernització, Marga Vives, informa que actualment s’està treballant per ampliar el servei de pagament telemàtic per a qualsevol rebut emès per l’Ajuntament. Aquesta suposa una nova fita en el procés de modernització i de creació d’una administració electrònica completa que està duent a terme l’Ajuntament de Son Servera i que se suma a anteriors serveis posats en marxa, com ara la tramitació telemàtica, la factura electrònica, el portal del proveïdor o la consulta de dades i obtenció de certificats d’empadronament en línia