L’Ajuntament bonificarà els hotels que reciclin

Avui mati, ha tingut lloc una reunió entre els hotelers de Cala Millor i l’Ajuntament de Son Servera, a l’auditori Sa Màniga de Cala Millor, per informar de les bonificacions que aplicarà l’Ajuntament als hotels que reciclin.

Així es preveu que a partir de la propera temporada turística l’Ajuntament bonifiqui amb fins 66,72 euros cada tona de matèria orgànica que els hotelers i restauradors aportin al sistema de reciclatge. Aquesta bonificació tindrà una part fixa de 46,72 euros i una de vint euros que podrà minvar si no es compleix l’adequada separació de la matèria orgànica o per incidències en l’emmagatzematge o la recollida.

Per part seva els hotelers presents a la reunió d’ahir manifestaren que “tant per tenir cura del medi i ambient i l’entorn que visiten els nostres clients com per fomentar el turisme responsable és indispensable que millorem el tractament dels residus”, explicà Marcial Rodríguez, el gerent de l’Associació Hotelera Badia de Cala Millor i Sa Coma. A més “donam les gràcies a l’Ajuntament per tenir la delicadesa de retornar als empresaris una part de l’esforç econòmic que suposa la implantació d’aquestes mesures”, afegí Rodríguez.