La Selecció de Mallorca encapçala la classificació de l’East Mallorca Cup

Resultats 19-12Ahir capvespre, al camp municipal de Sant Llorenç des Cardassar, es va du a terme la presentació oficial dels deu equips que participen en la desena edició del torneig internacional U-12 East Mallorca Cup – Cala Millor 2017.

Uns 140 jugador més els respectius membres del cos tècnic de cada equip s’allotgen, aquests dies, a Cala Millor. “Gràcies al torneig, els hotels de la zona que romanen Oberts durant temporada baixa, han pogut incrementar el nombre de reserves” afirma el president del Consorci Turístic de Cala Millor, Nicolás Bordal.

Just després de la presentació oficial s’han disputat un total de sis partits dins aquesta primera jornada del torneig, en la que els màxims golejadors han estat els jugadors de la Selecció de Mallorca. Aquests s’han imposat al Cardassar per 11 a 0 i prèviament havien guanyat al Al-Nasr Dubai per 0 a 3.
El partit inaugural, protagonitzat per la Spanish Soccer Emirates Academy i la Real  Sociedad ha estat molt igualat, però finalment els de Michel Salgado s’han impuesat als donostiarres, quedant el marcador 1 a 0.

En la segona tanda de partits, l’enfrontament entre el Leeds United i l’ Atlètic de Baleares ha estat un gran partit que s’ha viscut amb emoció fins al final.  Finalment els de Balears han aconseguit empatar a pocs minutos de finalitzar el partit.

Resultats de la primera jornada:

Spanish Soccer Emirates Academy – Real Sociedad (1-0)

Al-Nasr Dubai – Selecció de Mallorca (0-3)

 

Leeds United – At.Baleares (3-3)

Athletic Slatina – If Brommapojkarna (0-10)

 

Real Sociedad – Serverense (2-0)

Selecció de Mallorca – Cardassar (11-0)