La piscina municipal es podria obrir al juny

Amb l’aprovació inicial del pla de viabilitat i el projecte de d’explotació i ús del poliesportiu Es Pinaró, en la sessió plenària celebrada ahir, s’obren les portes per a la licitació del plec de condicions per externalitzar part de les instal·lacions del recinte esportiu. Aquest fet permetrà que la futura concessionària pugui gestionar la piscina climatitzada, gimnàs o futures pistes esportives exteriors (pàdel, etc). Així, després de quatre anys, la piscina municipal obriria les portes al públic, un cop complerts els terminis legals. L’equip de govern té previst que la piscina es pugui obrir el mes de juny d’aquest any.

L’aprovació inicial del pla de viabilitat s’ha realitzat amb els vots a favor de l’equip de govern, mentre que el Partit Popular a l’oposició ha votat en contra.
Els populars han lamentat que l’equip de govern no hagi comptat amb ells en la realització d’aquest projecte, al qual podrien haver aportat idees si se’ls hagués informat. Per aquest motiu, el PP va sol·licitar que es deixés sobre la taula el punt de l’ordre del dia on s’havia aprovat inicialment el pla de viabilitat.