Jornada d’Accessibilitat Universal en Establiments Turístics

El passat dijous, 14 de maig, l’Ajuntament de Son Servera va participar en la jornada pràctica que es va dur a terme sobre Accessibilitat Universal en Establiments Turístics.

A la jornada, organitzada per AENOR, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Son Servera i l’Associació Hotelera Badia de Cala Millor – Sa Coma, hi varen assistir representants de bona part de la planta hotelera de Son Servera i Sant Llorenç; professionals del món de l’arquitectura i del disseny; personal de socorrisme i coordinació de platges.

A més de comptar amb un gran expert en el món de l’accessibilitat en el sector turístic per part d’AENOR com és Juan Novillo, va participar la directora autonòmica de Salut, Socors i Emergències, i Medi Ambient de la Creu Roja Balears, Victoria Avellà; el fundador i director general d’Handisport, Rafael Winckelmann, referent de l’oferta ludicoesportiva accessible; i el mateix Ajuntament de Son Servera, que, juntament amb la consultora ambiental Lmental, va tenir l’oportunitat d’exposar la feina realitzada quant a accessibilitat a la platja de Cala Bona.

Els assistents varen mostrar la seva satisfacció un cop finalitzada la jornada. I és que el fet d’incloure un taller pràctic en que es visità un hotel per gentilesa de Gabriel Nebot, president de l’Associació Hotelera que ens va oferir un dels seus establiments, i la visita a la platja de Cala Bona va permetre veure in situ tot allò que s’havia exposat en ponències prèviament.