Joan Llull fill adoptiu de Chiclana

El passat dia 7 el Teatre Modern de Chiclana va acollir l’acte institucional de distinció de ‘fill adoptiu’ de Chiclana a l’empresari mallorquí Joan Llull, propietari de la cadena hotelera Hipotels, que actualment compta amb quatre establiments en la localitat.
Durant l’esdeveniment, el batle de Chiclana, José María Román, va agrair la labor de Joan Llull en benefici de l’economia local, per la qual cosa ha suposat i segueix suposant el turisme per al municipi. Sector aquest que ha fet que Chiclana s’hagi convertit en una de les principals destinacions turístiques d’Espanya i, fins i tot, Europa.

El batle de Son Servera, convidat a l’acte per la corporació andalusa, va reconèixer el caràcter visionari de Llull i la seva tasca en el foment del turisme a Son Servera, però, a la vegada, va voler expressar “la gran humilitat i senzillesa” de l’empresari serverí. Per la seva part, Francina Armengol, presidenta del Govern de les Illes Balears, també va voler donar l’enhorabona a Llull i va fer arribar una carta a l’homenatjat que va llegir el batle de Chiclana durant l’acte.

Així ho contaven els companys de canal 8 de Chiclana: