Jaume Sureda, Campió de la Copa Espanya Sub 23

El jove ciclista serveri de 19 anys, Jaume Sureda, de Seguros Bilbao-Born, es va proclamar ahir, campió de la copa d’Espanya Sub 23, al transcurs de la XVIII edició del Gran Premi Macario celebrat ahir a Alcalá d’Henares (Madrid). En Jaume va rodar a una velocitat mitjana de 42,23 quilòmetres per hora durant la cursa de 155 quilòmetres. En una competició de primer ordre dins de l’àmbit nacional en la qual també va destacar el resultat de Xavi Cañellas, del Caixa Rural, ocupant la vintena posició.

Sobre el podi instal·lat al centre d’Alcalà d’Henares, en Jaume Sureda va rebre el mallot groc de vencedor i el trofeu commemoratiu del seu triomf de mans d’un dels millors ciclistes mallorquins de la història i el millor olímpic espanyol de tots els temps, com és el cas del porrerenc Joan Llaneras. El multi campió que en aquesta ocasió va exercir de convidat d’honor del Gran Premi Macario, acompanyat per altres llegendes vives, com és el cas del navarrès Miguel Indurain i el segovia Perico Delgado.

A l’hora d’oferir la seva valoració pel seu triomf, Jaume Sureda l’hi va dedicar especialment a l’esforç i suport dels seus companys i personal de l’equip Segurs Bilbao-Born.