Incendi a Son Floriana

A les 08:30 hores d’ahir es va produir un incendi a la casa del carrer Ses Joanetes, nº 15, de Son Floriana. Dues patrulles de la Polica Local, que es trobaven en les proximitats del Col·legi de Cala Millor, varen acudir d’urgència al lloc, a l’arribar es trobaren una casa unifamiliar que estava completament en flames i una gran quantitat de turistes i veïns bastant nerviosos pel que estava ocorrent.
El jove, que estava en aquell moment residint a l’habitatge, havia inhalat fum i s’havia lesionat una cama, després d’entrar a l’habitatge per rescatar al seu ca, sent atès per al PAC i traslladat posteriorment en ambulància fins a l’Hospital de Manacor.

El foc va ser sufocat pels Bombers d’Artà i Manacor que es traslladaren a la zona.

El jove va dir als agents que la seva sogra vivia amb ell i la seva parella, que avui tenia lliure i no sabia on estava, per la qual cosa es va arribar a témer que podria trobar-se a l’interior de l’habitatge, si bé en contactar amb la núvia del jove, la qual es trobava treballant,  els va informar que la seva mare estava bé, ja que ella l’havia portat al matí a l’Hospital per a una revisió.

Els bombers varen donar per extingit l’incendi i varen comunicar als joves que vivien en aquesta casa, que l’habitatge havia quedat inhabitable, ja que la part baixa s’havia cremat per complet i fins que no es fes una valoració i neteja, convenia que no entrés ningú, ja que hi havia perill que es desprengués el sostre.
El foc es va iniciar en el saló de l’habitatge i es barreja la hipòtesi de què la causa hagi estat un possible curtcircuit.