Imputats per vendre falsificacions al mercat

La Guàrdia Civil ha imputat a onze presumptes membres d’una xarxa que distribuïa rellotges, bosses i carteres que imitaven als de prestigioses marques a Son Servera i Cala Millor. Els investigadors, que han comptat amb l’ajuda de perits de les empreses afectades vinguts des de la península, xifren el frau en uns 70.000 euros.
L’operació, duta a terme per agents de la Benemérita de Manacor, es va iniciar fa diverses setmanes en detectar-se la venda de nombrosos productes fraudulents en el mercat dels divendres a Son Servera.
Els guàrdies civils van constatar que en diversos llocs del mercat setmanal s’oferien rellotges, bosses, carteres i altres efectes que imitaven els models de reconegudes marques. Representants d’aquestes companyies es van desplaçar a Mallorca per col·laborar en la recerca.
L’operatiu va finalitzar divendres passat, quan els agents van dur a terme una inspecció en el mercat. La Guàrdia Civil va sorprendre als venedors i va decomissar una important quantitat de productes fraudulents que estaven exposats en els diferents llocs.
Les perquisicions han culminat amb la imputació d’onze persones, xineses i senegaleses, com a suposats membres d’aquesta xarxa de distribució de falsificacions. Tots estan acusats de sengles delictes contra la propietat industrial.