II Mostra Municipal de Teatre d’Adults

Després de l’èxit de l’any passat amb la representació de The Briefcase, torna el grup de teatre d’adults amb l’obra El sopar de Nadal, escrita i dirigida per Arnau Serra

Una de les grans sorpreses de la programació del Teatre La Unió de l’any passat fou l’èxit de les representacions de l’obra interpretada pel primer grup d’adults que sorgia fruit de la dinamització local de Son Servera i que escenificaren la comèdia The Briefcase (El maletí), de A. Serra.

Enguany tornen a pujar a l’escenari, amb noves incorporacions i cares noves, per presentar l’obra El Sopar de Nadal, en què demostren un nou registre interpretatiu, més seriós i dramàtic, de la mà del seu autor, que donarà a conèixer les seves dots com a dramaturg de present i de futur, i dels actors i actrius que ens sorprendran a dalt de l’escenari: Maria José González, Margalida Morey, Joana M. Lliteras, Elke Nielanot, Sandra García, Toni Perelló, Jesús Crespí, Biel Febrer i Pep Alba.

L’obra volta entorn d’una família que es reuneix en ple estiu per celebrar un sopar de Nadal. Les germanes, que viuen en diferents països, es retroben després de molts anys sense veure’s per acomiadar-se de la mare que està molt malalta. Però els diferents esdeveniments que succeeixen convertiran la vetlada… amb l’indesitjat sopar de Nadal!

L’obra es representarà al teatre La Unió el dissabte 14 de juny a les 21 h i el diumenge 15 de juny a les 20 h, amb un preu d’entrada simbòlic de 3 €, amb la intenció de fomentar el teatre local.