F.C. Cala Millor

El F.C. Cala Millor és un equip de futbol que va sorgir d’un grup d’amics i que el van fundar el 25 de juny del 2012. Els ocupants de cada càrrec són:

President: D. Juan Antonio García Márquez.

Secretari: D. Raúl Martín Marcos.

Relacions públiques: Don José Capó.

Delegat: Don Juan Lorente Pomar.

Responsables tècnics: Don Fernández i Don León.

Jugadors: Alejandro, Morey, Joaquin, Castañeda, Rafa, Sean, Crist, Juanlu, Tomás, David, P. Riera, Pitu, Sergio, J. Riera, Juanjo, Jaume, Arturo, Adrián, Manolo, Rodríguez, Reina, Lolo, Domingo i Isma.

L’equip està enquadrat en la 3 º Regional i disputa els seus partits en el camp de Sant Llorenç des Cardassar.

Compta amb espònsors com CEPSA Cala Millor, Restaurant Sa Punta, Cafè del Sol, Cafeteria Montes i diversos col·laboradors.

S’ha creat un bon ambient, amb gairebé 200 seguidors simpatitzants que els donen suport tant a casa com en els seus desplaçaments. Aquesta és la seva primera temporada i estan pagant la patenta, però de cada dia estan millorant, tant en el terreny esportiu com en el social.

Han jugat 14 partit, dels quals n’han guanyat 4, n’han empatat 5 i n’han perdut 5. Porten un total de 20 gols a favor i 23 en contra, i amb 17 punts es col·loquen novens a la taula classificatòria.

Hem entrevistat Juan Rodríguez León, actual entrenador, per obtenir més informació:

Sr. León, es va fer càrrec de l’equip a la cinquena jornada i amb només un punt guanyat?

Si, així és, però amb treball s’aconsegueixen treure les coses endavant.

Com ha estat el seu ingrés en el F.C. Cala Millor?

Bé, m’ho van proposar i vaig veure que el projecte era seriós i que hi havia un bon grup de joves que volia fer esport i vaig acceptar.

On entreneu i disputeu els partits?

Entrenem i juguem a Sant Llorenç, al camp del C.D. Cardassar.

Els jugadors són de Son Servera?

Sí, gairebé tots són de Son Servera i Cala Millor. Però és un grup de joves molt avinguts i no tenim problemes. A més, a Sant Llorenç ens tracten molt bé. És una mica pesat haver de desplaçar-se quatre vegades, tres per anar a entrenar i una per disputar el partit.

Juan, qui és el crac del teu equip?

Bona pregunta. Tots són cracs perquè són uns grans companys, tant dins com fora del camp, i cap es creu superior a un altre.

Teniu una bona afició?

La millor del món. Són uns 100 aficionats que ens segueixen, donant-nos el seu suport amb els seus cants i crits de guerra.

Juan, moltes gràcies per atendre’ns, i us desitgem els millor en aquesta nova temporada.

Gràcies a vosaltres per interessar-vos per nosaltres.

________________

El F.C. Cala Millor es un equipo que salió de un grupo de amigos, y lo fundaron el 25 de junio del 2012. Los ocupantes de cada cargo son:

Presidente: Don Juan Antonio García Márquez.

Secretario: Don Raúl Martín Marcos.

Relaciones públicas: Don José Capó.

Delegado: Don Juan Lorente Pomar.

Responsables técnicos: Don Fernández y Don León.

Jugadores: Alejandro, Morey, Joaquin, Castañeda, Rafa, Sean, Cristo, Juanlu, Tomás, David, P. Riera, Pitu, Sergio, J. Riera, Juanjo, Jaume, Arturo, Adrián, Manolo, Rodríguez, Reina, Lolo, Domingo, Isma.

El equipo está encuadrado en la 3º Regional y disputa sus encuentros en el campo de Sant Llorenç des Cardassar.

Cuenta con esponsors como CEPSA Cala Millor, Restaurante Sa Punta, Café del Sol, Cafetería Montes y varios colaboradores.

Se ha creado un buen ambiente, con casi 200 seguidores simpatizantes que les apoyan tanto en casa como en sus desplazamientos. Ésta es su primera temporada y están pagando la novatada, pero cada día están mejorando tanto en el terreno deportivo como en el social. Han jugado 14 partidos, de los cuales han ganado 4, han empatado 5 y han perdido 5. Llevan un total de 20 goles a favor y 23 en contra, y con 17 puntos se colocan novenos en la tabla clasificatoria, puesto que no está nada mal.

Hemos contado con Juan Rodríguez León, para que nos dé más información.

Sr. León, ¿se hizo cargo del equipo en la quinta jornada y con solo un punto ganado?

Si, así es, pero con trabajo se consiguen sacar las cosas adelante.

¿Como ha sido su ingreso en el F.C. Cala Millor?

Bueno, me lo propusieron y vi que el proyecto era serio y que había un buen grupo de jóvenes que quería hacer deporte, y acepté.

¿Dónde entrenáis y disputáis los partidos?

  Entrenamos y jugamos en Sant Llorenç, en el campo del C.D. Cardassar.

¿Los jugadores son de Son Servera?

Sí, casi todos son de Son Servera y Cala Millor. Pero es un grupo de jóvenes muy avenidos y no tenemos problemas, además en San Lorenzo nos tratan muy bien. Es un poco pesado tener que desplazarnos cuatro veces, tres para ir a entrenar y una para disputar el partido.

Juan, ¿Quién es el crac de tu equipo?

Buena pregunta. Todos son cracs porque son unos grandes compañeros, tanto dentro como fuera del campo, y ninguno se cree superior a otro.

¿Tenéis una buena afición?

La mejor del mundo. Son unos 100 aficionados que nos siguen, dándonos su apoyo con sus cantos y gritos de guerra.

Juan, muchas gracias por atendernos, y os deseamos los mejor en esta nueva temporada.