Extensa oferta cultural pels joves

La setmana del 16 al 19 de setembre, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Son Servera, obri el termini de preinscripció per als tallers de teatre municipal 2014/2015 del Teatre La Unió i dels cursos de l’Escola Municipal de Música i Dansa, amb una oferta més àmplia que mai i amb moltes novetats.

De teatre, s’ofereixen tallers per a escolars d’edats compreses entre els 3 fins als 11 anys, a més d’un grup per a alumnes de l’IES i el grup d’adults a partir de 18 anys, sota la direcció d’Arnau Serra, amb una llarga trajectòria com a monitor i director teatral. Aquests tallers es duen a terme en sessions d’una hora setmanal a les sales del teatre, amb totes les condicions escèniques adients. A més, entre maig i juny es representen les obres en dues funcions: una per a les escoles i l’altra en obert per a tot el públic. Durant aquests tallers, a banda de la funció d’introduir els alumnes en l’ambient escènic i incentivar, així que en endavant siguin espectadors potencials de la programació del Teatre La Unió i de les seves produccions, també s’aprenen jocs actorals i escènics, interacció amb els companys, comportament social, psicomotricitat…

I pel que fa a l’Escola Municipal de Música i Dansa, a més de la gran oferta de cursos de música (llenguatge musical i taller de cançons de Nadal per a infants; violí, cant, piano, percussió, saxo, clarinet, flauta, trompeta, trombó, bombardí, tuba, trompa i guitarra; tallers de xeremies, guitarró, bandúrria, llaüt, tamborino i flabiol; baix i guitarra moderna, piano modern, bateria i combos de música moderna), enguany s’hi afegeixen com a novetats un programa inicial de sensibilització musical per a nins i nines de 3 a 5 anys; un taller de batucada; un taller d’informàtica musical; un taller d’harmonia moderna i educació de l’oïda; un taller d’improvisació i iniciació a la composició; i un taller d’instruments per a gent gran. A més dels tallers de dansa moderna: hip-hop, funky, streetjazz, dogguie, house, ragga i reggeton.

Una extensa oferta cultural i d’oci per a totes les edats que converteix Son Servera amb un dels municipis amb més projecció i dinamització cultural de la comarca.