Èxit de participació de les Escoletes d’Estiu

Divendres passat, després d’una gran festa de cloenda, les diferents escoles d’estiu municipals posaren el punt final a una altra temporada amb una participació en creixement, on hi han participat més de 300 nins i nines.

Les activitats, organitzades des dels Serveis Educatius Municipals, s’han realitzat durant els dos mesos d’estiu amb la intenció que els participants poguessin aprofitar el període estival i també amb la idea de facilitar la conciliació laboral, familiar i personal de totes les famílies del municipi.

Escoleta d’estiu de Son Servera

Durant els dos mesos, els petits han pogut gaudir de nombroses activitats com ara sortides a la platja de Cala Millor, passeig amb tren, una excursió a un parc aquàtic, han realitzat  treballs manuals, jocs d’aigua, activitats psicomotrius, sessions de cinema, visites a la biblioteca, al parc, al mercat de Son Servera, o també han visitat i s’han convertit en espectadors de les obres de l’escola d’estiu de teatre.

Escoleta d’estiu Cala Millor

Enguany, els Serveis Educatius Municipals han fet tres propostes adaptades a les necessitats de cada grup depenent de la franja d’edat; així, a part dels dos grups de l’escola d’estiu; també s’ha muntat el servei d’Estiu en Viu amb activitats adreçades a joves de més de 12 anys, que s’ha desenvolupat durant el mes de juliol.

Les activitats s’han duit a terme tant a Son Servera com a Cala Millor, amb la finalitat d’afavorir que tothom que vulgui o necessiti el servei pugui accedir-hi fàcilment i ho tengui el més accessible possible.

Amb tot, l’èxit d’aquest servei és en gran part dels monitors i monitores, que s’impliquen any rere any amb el projecte, hi participen activament i garanteixen la seguretat dels alumnes tot aportant d’aquesta manera la confiança necessària als pares i a les mares que any rere any segueixen confiant amb el servei.

«Els monitors i les monitores, directors i directores de les diferents escoles d’estiu municipals són la clau de l’èxit d’aquestes. Des de l’Ajuntament no podem més que agrair i reconèixer la bona feina que han fet durant tot l’estiu», ha conclòs la regidora d’Educació, Dori Moreno, que no es va voler perdre la gran festa de cloenda.