Els universitaris serverins ja poden sol·licitar la targeta ciutadana

Segons ha informat l’Ajuntament, amb l’entrada en vigor del conveni que es manté amb l’Ajuntament de Palma i l’EMT, a partir d’ara els residents universitaris de Son Servera podran gaudir dels avantatges de la targeta ciutadana en els mitjans de transport. Els estudiants gaudiran de les mateixes tarifes de línies urbanes de l’EMT que tenen els residents de Palma.

Per gaudir d’aquests descomptes, cal adreçar-se a les Escoles Velles de Son Servera (carrer Sant Antoni, 23 – telèfon 971 567 951), i acreditar la condició d’universitari. Aquesta condició s’acredita inicialment per al període comprès entre l’1 d’octubre i el 30 de setembre de l’any següent, de manera que cal renovar-se cada any.

L’Ajuntament de Son Servera subvencionarà les diferències entre la tarifa perfil no resident (1,15 €) i la reconeguda i aplicada al perfil universitari. Per tant, l’estudiant serverí pagarà 0,45 € i l’Ajuntament de Son Servera es farà càrrec dels 0,70 € restants, a fi de pal·liar d’aquesta manera la important despesa que han de fer els estudiants serverins que cursen els estudis universitaris a Palma.