El web de l’Ajuntament s’adapta als mòbils

L’Ajuntament de Son Servera ha adaptat la seva pàgina web per a dispositius mòbils, per tal de facilitar-ne i agilitzar-ne la navegabilitat.

Aquesta adaptació ha sorgit de la proposta del Departament de Modernització, després d’observar que el percentatge de visites a la pàgina des de mòbils i tauletes ha anat augmentant progressivament durant els dos darrers anys, respecte dels accessos des d’ordinadors.

A manera d’exemple, el setembre de 2013, un 77% de les visites es varen fer des d’un PC, un 18% des del mòbil i un 5% des de tauletes. Després d’analitzar el mes de setembre de 2014, en només un any, els accessos per mòbil han augmentat fins el 31% i per tauletes un 8%, en detriment dels accessos des de PC, que han disminuït fins a un 61%. Per tant, és evident la tendència actual de la ciutadania que accedeix a Internet. I, un cop més, l’Ajuntament s’ha volgut adaptar a aquesta situació.

La regidora de Modernització, Marga Vives, ha considerat necessari adaptar-se a les peticions reals de la ciutadania i així promoure aquesta adaptació, per tal de fer més senzilla i amigable la navegabilitat per la pàgina web.