El Pi ha presentat el candidat al 24-M

El passat dijous, al centre Cívic de Cala Millor, El Pi va presentar a Pep Campins com el seu candidat a la batlia de Son Servera, acte que comptà amb la presència d’un centenar de persones, entre elles, el cap de llista al Parlament, Jaume Font i el vicepresident Josep Melià. Pep Campins,  es mostrà “il·lusionat i emocionat per encapçalar un projecte tan important”. En el seu discurs, Campins destacà la seva voluntat “de fer feina pels ciutadans del nostre municipi i defensar els seus interessos des del seny, l’educació i la intel·ligència.”

Per la seva banda, Jaume Font explicà el projecte polític del partit com “el millor mecanisme per retornar a les Illes el paper que mereixen. Volem una educació de qualitat, una sanitat sense esperes, un serveis socials ben dotats… i tot plegat, sense un bon finançament, no serà possible. Per això es presenta el Pi, perquè no reb ordres de Madrid i serà capaç de negociar el millor per Balears sense hipoteques ni obediències externes”.

Finalment,  Josep Melià,  recordà la lluita del Pi per aconseguir “una millor regulació del lloguer d’habitatges turístics. En municipis com Son Servera, aquest tipus d’arrendaments són una realitat i no els podem donar l’esquena. Nosaltres volem que tothom compleixi la llei, i la millor manera de fer-ho és treure a la llum tota aquesta oferta i demanda amb una llei realista i que no pensi només en el benefici d’uns pocs”.

A continuació, podeu veure la intervenció del Candidat, Pep Campins, durant l’acte: